Controle leidt naar vuurwapen

dinsdag 24 maart 2015

Schiphol - De politie heeft dinsdagochtend 24 maart na een achtervolging over de A4 ter hoogte van Schiphol een 23-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van verboden vuurwapenbezit. Een 20-jarige vrouw uit Amsterdam is aangehouden voor negeren van een stopteken.

Tijdens de surveillance zagen politiemensen een auto rijden waarvan deeigenaar nog een hoog boetebedrag had openstaan. Om te kijken of de eigenaar ookin de auto zat, gaf de politie een stopteken. De auto voldeed hier niet aan envluchtte met hoge snelheid. Op een gegeven moment stopte de auto boven op eenafrit. De twee inzittenden zetten het op het lopen. De vrouw werd al vrij snelstaande gehouden. De man rende het talud af is na een achtervolging te voetuiteindelijk op de Loevesteinse Randweg op Schiphol aangehouden.

Bij nader onderzoek van de weg die de man op zijn vlucht te voet hadafgelegd, troffen de agenten een vuurwapen aan. Dit wapen is vermoedelijkafkomstig van de 23-jarige Amsterdammer. De bestuurster had een horloge terwaarde van 35.000 euroom haar pols. Dit horloge is in beslag genomen. Depolitie onderzoekt of dit horloge is verkregen met geld dat is verdiend metcriminele activiteiten.

De Amsterdammer heeft de auto pasn dag in zijn bezit en heeft dus nietsmet het openstaande boetebedrag te maken.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vrouwenakker | 112 alarmeringen Vrouwenakker | Goedkoop Tanken in Vrouwenakker | Supermarkten in Vrouwenakker | Weerbericht Vrouwenakker