Slachtoffer ontvoering gewond aangetroffen

donderdag 9 maart 2017

Amstelveen - Rond 17.15 uur zagen omstanders hoe op de Van der Hooplaan, meerdere gemaskerde mannen, een man met geweld uit zijn auto trokken. De man werd onder dwang in een andere auto geduwd waarna de auto wegreed met hoge snelheid.

Meerdere getuigen belden 112 waarop de politie direct een grote klopjacht startte. Specialisten van Forensische Opsporing stelden sporen veilig bij de achtergelaten auto van het slachtoffer.      Een specialistisch rechercheteam startte direct het onderzoek en zette tientallen rechercheurs in.

Rond 21.30 uur werd het slachtoffer door een omstander op straat aangetroffen in de provincie Zuid Holland. Deze persoon alarmeerde direct de politie.

De gewonde man, een Rotterdammer, is een bekende van de politie. Hij bleek gewond en moest medisch worden behandeld.

Het onderzoek is nog in volle gang. Het onderzoek richt zich op de toedracht van de wederrechtelijke vrijheidsberoving en wie hier bij betrokken zijn. Meer informatie kan momenteel niet worden vrijgegeven.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vrouwenakker | 112 alarmeringen Vrouwenakker | Goedkoop Tanken in Vrouwenakker | Supermarkten in Vrouwenakker | Weerbericht Vrouwenakker