Politie zoekt getuigen na dodelijk ongeval Aalsmeer

maandag 31 oktober 2016

Aalsmeer - De politie zoekt getuigen die informatie kunnen geven over de aanrijding met dodelijke afloop op zondagavond 30 oktober op de Burgemeester Kasteleinweg/ Aalsmeerderbrug.

Rond 19.55 uur sloeg een zwarte Audi A6 met Pools kenteken TOS 30264 meerdere malen over de kop. Het totaal verwrongen wrak kwam ondersteboven op de brug tot stilstand.

 

Eén van de inzittenden overleed ter plaatste terwijl hulpverleners vochten voor de levens van nog vier andere inzittenden. De vier slachtoffers werden direct na hun bevrijding uit het autowrak met ernstige verwondingen naar verschillende ziekenhuizen gebracht. Twee van hen verkeren in kritieke toestand.

Voor het politieonderzoek is het onderzoeksteam op zoek naar mensen die kort voor de aanrijding de zwarte Audi hebben zien rijden. Mogelijk dat er mensen zijn die bijvoorbeeld beelden hebben gemaakt middels een dash-cam of mobiele telefoon. Er wordt ook rekening gehouden met opvallend of normafwijkend rijgedrag van de Audi. Mogelijk dat getuigen die hebben gezien en dit met de specialisten van het onderzoeksteam willen delen. Getuigen wordt gevraagd om contact op te nemen met het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen via 0900-8844. Mensen die beeldmateriaal hebben kunnen dit middels het tipformulier uploaden.

Van de bestuurder is de identiteit bekend. Het gaat om een 28-jarige man met een Poolse nationaliteit. Van de overledene en de andere drie slachtoffers nog niet. Weet u wie de inzittenden zijn van deze Audi A6 of weet u waar ze mogelijk verbleven? Neem dan contact op met het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen via 0900-8844.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vrouwenakker | 112 alarmeringen Vrouwenakker | Goedkoop Tanken in Vrouwenakker | Supermarkten in Vrouwenakker | Weerbericht Vrouwenakker