Verlaten plaats ongeval; Politie zoekt getuigen

vrijdag 19 augustus 2016

Mijdrecht - Op dinsdagavond 16 augustus vond een frontale aanrijding plaats tussen een scooterrijder en bromfietser op de Bisschop Koenraadstraat. De bestuurder van de bromfiets is na de aanrijding doorgereden.

Om 22.15 uur reed een 24-jarige inwoner van Mijdrecht op zijn scooter over de Midrethstraat in de richting van de Anselmusstraat. De bestuurder ging vervolgens op het kruispunt rechtsaf naar de Bisschop Koenraadstraat. Op dat moment kwam uit de tegenovergestelde richting een bromfietser zonder verlichting aanrijden. Hij reed vervolgens op het weggedeelte van het slachtoffer waardoor er een frontale aanrijding ontstond. Beide bestuurders kwamen ten val waarna de bestuurder van de bromfiets met zijn medepassagier er direct vandoor gingen. Het slachtoffer bleef ongedeerd maar liep wel schade op aan zijn scooter en persoonlijke bezittingen.

Het verlaten van de plaats van een ongeval is strafbaar. De politie zoekt getuigen van de aanrijding. Was u getuige of kunt u meer vertellen over de bestuurder? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of via M-Online.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vrouwenakker | 112 alarmeringen Vrouwenakker | Goedkoop Tanken in Vrouwenakker | Supermarkten in Vrouwenakker | Weerbericht Vrouwenakker