Oplichting door nepagenten

woensdag 10 juni 2015

Hoofddorp - Op maandagmiddag werd een 50-jarige Japanse toerist het slachtoffer van oplichters.

Omstreeks 16.45 uur liep de man over de Leisteen in Hoofddorptoen hij werd aangesproken door een man die zich uitgaf voor een Italiaansetoerist. De man vroeg het slachtoffer of hij even een foto van hem wilde maken.Toen de Japanner toestemde werd hij meegenomen naar een stille plaats. Hierkwamen twee mannen op hem aflopen. Hoewel zij in burger gekleed waren, gaven zijzich uit voor politiemensen. Zij vroegen de Japanner zijn buiktasje te openen.De politiemensen wilden hem controleren op de aanwezigheid van drugs. Na de?controle? liepen de Italiaanse toerist en de politiemensen weer weg. Korte tijdlater kwam het slachtoffer er achter dat hij was beroofd van zijn geld.

De toerist was een blanke man van ongeveer 30 jaar oud en een lengte van 1,60meter. Hij droeg een donker overhemd en een donkere spijkerbroek. De man hadtattoo?s op zijn armen. De ene politieman was 50+ en had een lengte van 1,70meter. Hij had halflang bruin haar met grijze plukken dat met gel achterovergekamd was. Hij droeg een donker vest. De andere politieman was rond de 50 jaaren had een lengte van 1,70 meter. Ook hij had halflang naar achteren gekamd haaren droeg eveneens een donker vest.

2015140005

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vrouwenakker | 112 alarmeringen Vrouwenakker | Goedkoop Tanken in Vrouwenakker | Supermarkten in Vrouwenakker | Weerbericht Vrouwenakker