Verdachte van handel in verdovende middelen aangehouden

zaterdag 26 maart 2016

Oude Wetering - De politie hield vrijdagavond 25 maart een 34-jarige man aan in zijn woning in Oude Wetering op verdenking van de handel in drugs in de gemeente Kaag en Braassem. De verdachte wordt dinsdag 29 maart voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Een uitgebreid politieonderzoek leidde naar deze verdachte, waarna hij vrijdagavond laat werd aangehouden. Onder leiding van de rechter-commissaris vond er een doorzoeking plaats in zijn woning. De politie heeft verschillende soorten harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Het politieonderzoek wordt de komende tijd voortgezet.De politie was enkele maanden geleden een onderzoek gestart naar de man nadat hij in een eerder drugsonderzoek in de gemeente Kaag en Braassem ook als verdachte naar voren kwam. In december 2015 werden al vier verdachten aangehouden op verdenking van drugshandel. Uit dat onderzoek bleek dat de dealers ook aan veel minderjarigen, soms pas veertien jaar oud, soft- en harddrugs verkochten. De recherche wist uiteindelijk veertig minderjarige afnemers te achterhalen. Zij werden op het politiebureau verhoord. Drie van de vier verdachten zitten nog vast, ook de vierde zal zich nog moeten verantwoorden voor de rechter.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vrouwenakker | 112 alarmeringen Vrouwenakker | Goedkoop Tanken in Vrouwenakker | Supermarkten in Vrouwenakker | Weerbericht Vrouwenakker