Geld van rekening gepind na vermoedelijke shouldering in supermarkt

maandag 26 januari 2015

Rijnsaterwoude - Een echtpaar uit Rijnsaterwoude is donderdag 22 januari bestolen van een geldbedrag. Het echtpaar had rond 11.45 uur nog gepind in de Lidl aan de Ouvertureweg in Alphen aan den Rijn en reden daarna naar de Zonnedauwlaan in hun woonplaats. Vermoedelijk heeft iemand ongezien meegekeken toen de pincode werd ingetoetst in de supermarkt.

In Rijnsaterwoude, op de Zonnedauwlaan, werd het echtpaaraangesproken door drie onbekenden, een man en twee vrouwen. Een van de vrouwenheeft blond haar en is vermoedelijk zwanger. De personen, met een getintuiterlijk, vroegen de weg naar het bejaardentehuis. De personen zijn daarnaweggelopen richting de Herenweg. Even later reed er met hoge snelheid een groeneauto vanaf de Leidsevaartweg weg. Het echtpaar hoorde kort daarna van de bankdat er een groot geldbedrag van hun rekening was opgenomen. De politie vermoedtdat het echtpaar op de Zonnedauwlaan van een portemonnee met pinpas is gerolddoor de onbekende personen. Het was het echtpaar opgevallen dat zij vanaf desupermarkt in Alphen aan den Rijn werden gevolgd door een groene auto.

De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te meldenvia 0900 ? 8844. De politie waarschuwt voor deze vorm van diefstal en adviseertom tijdens het pinnen de code goed af te schermen zodat omstanders deze nietkunnen meelezen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vrouwenakker | 112 alarmeringen Vrouwenakker | Goedkoop Tanken in Vrouwenakker | Supermarkten in Vrouwenakker | Weerbericht Vrouwenakker